Haftanın En İyi 10 iOS Oyunları

Haftanın En İyi 10 iOS Oyunlarını hep birlikte ele alalım istedik. Eğer siz de yeni bir uygulama arayışı içerisindeyseniz, bu liste eminiz çok işinize yarayacak. İşte listemize girmeye hak kazanan birbirinden güzel 13 iOS oyunları:

Ulala: Idle Adventure

Haftanın En İyi 10 iOS Oyunlarından biri olan Ulala Idle Adventure, çeşitli beceriler, deriler, donanımlar ve çok daha fazlasını içeriyor. Ulala, sabit oyun stillerini reddederek kendi oyun stilinizi yaratmanıza izin veriyor. Ayrıca oyun ücretsiz bir şekilde kullanıcılara sunuluyor.

PUBG Mobile

PUBG Mobile oyununun temel gayesi, bir adaya bırakılan 100 kullanıcının içerisinde birinci olmaktır. Kullanıcılar oyun içerisinde bireysel ve takımsal olmak üzere rakiplerini öldürerek hayatta kalmayı hedefliyorlar. Ayrıca PUBG Mobile oyunu kullanıcılara ücretsiz bir şekilde sunuluyor.

Homescapes

Homescapes oyunun temel hedefi, bölümleri atla, evinin tasarımını güzelleştir üzerine kuruludur. Candy Crus’a benzeyen bölümleri bulunan oyunda malikanenizi güzelleştirmek üzerine yoğunlaşıyorsunuz. Oyunun en kötü tarafı kullanıcılara dil seçeneklerinde Türkçe destek sunmuyor oluşudur. Homescapes oyunu kullanıcılara ücretsiz bir şekilde sunulur.

Call of Duty Mobile

Uzun süredir test aşamasında olan Call of Duty Haftanın En İyi 10 iOS Oyunları içerisine girmeyi başardı, yakın zamanda kullanıcıların beğenisine sunuldu. Oyun tür olarak birinci şahıs nişancı türü oyundur. Call of Duty Mobile, 100 oyuncu ile oynanıyor. 5v5 takımlar halinde katılabileceğiniz mücadelelerde Zombi modu da bulunuyor. Oyun kullanıcılara ücretsiz bir şekilde sunuluyor.

Clash of Clans

Clash of Clans, en genel manada mobil strateji oyunu şeklinde tanımlanabilir. Oyun, şehir inşa etme üzerine kurulu bir düzende işlemektedir. Clash of Clans, kaynak yönetiminden, şehir savunmasına kadar birçok detayı içerisinde bulundurur. Oyunun en güzel olan özelliği ise tabii ki ücretsiz olması.

Mighty Quest For Epic Loot

Mighty Quest For Epic Loot oyunu tamamen loot toplamak ve en iyi eşyaları donanmaya ekleyebilmek üzerine kurulmuş bir oyundur. Oyunda ne kadar donanırsanız o kadar güçlü olursunuz. Mighty Quest For Epic Loot oyunu, kullanıcılara ücretsiz bir şekilde sunulmaktadır.

Mario Kart Tour

Mario Kart Tour, yine aynı şekilde Super Mario Run gibi tek elle oynanıyor. Eğlenceli bir yapıda tasarlanan oyunda yapmanız gereken karakterinizi belirlemek ve pistlerin birincisi olmak. Ek olarak oyunun başında oyunu tam olarak algılayabilmeniz için bir eğitim bölümü de bulunuyor. Ayrıca oyun kullanıcılara ücretsiz bir şekilde sunuluyor.

F1 Manager

F1 Manager, Formula 1 takımınızın lideri olarak pilotlarınızın ve tüm takımınızın yönetimini gerçekleştirdiğiniz bir strateji oyunudur. F1 Manager oyunu içerisinde diğer oynayan kişiler ile 1v1 yarışlar yapabilir, araçları geliştirebilir ve özelleştirebilirsiniz. F1 Manager oyunu tüm kullanıcılar için ücretsiz bir şekilde sunulmaktadır.

Home Design Makeover

Eğer ki mimarlığa ilginiz varsa bu oyun tam olarak size göre. Home Design Makeover Haftanın En İyi 10 iOS Oyunları listesine giren ve hayallerinizi sanal ortamda gerçekleştirmenize imkan tanıyan bir oyundur. Oyunun kullanıcılara tam olarak vermek istediği mesaj ise şu; Oyunda tasarım senin, tasarımcı da sensin. Bu harika oyun kullanıcılara ücretsiz bir şekilde sunulmaktadır.

AFK Arena

AFK Arena oyunu, bir aksiyon kartı oyunudur. İçerisinde zengin oyun içi elementleri bulunmaktadır. AFK Arena oyununda çok fazla zindanı temizleyebilmek için en kuvvetli takımı oluşturmanız gerekmektedir. Oyunun temel amacı budur. Oyun kullanıcılara ücretsiz bir şekilde sunulmaktadır.

Rival Stars Horse Racing

Haftanın En İyi 10 iOS Oyunları listesine giren diğer bir oyun ise Rival Stars Horse Racing. Rival Stars Horse Racing oyununda atlar ile dolu olan bir çiftliğin yönetimini yapmaya başlayacaksınız. Belki de oradan bir şampiyon çıkaracaksınız. Sizin oyun içerisindeki amacınız atları eğitmek, yaşatmak ve büyütmek olacak. Rival Stars Horse Racing oyunu ücretsiz bir şekilde kullanıcılara sunulmaktadır.

Get aCC_e55

Haftanın En İyi 10 iOS Oyunları listesine girmeyi başaran Get aCC_e55, bir bulmaca oyunudur. Oyunun temel amacı, kullanıcılara 3D odaların içerisinde sahneleri inceletmek ve ardından odalarda bulunan bulmacaları çözdürmektir. Oyunda dil seçeneği olarak maalesef Türkçe bulunmamaktadır. Get aCC_e55 oyunu tüm kullanıcılar için ücretsiz bir şekilde sunulmaktadır.

GRIS

GRIS oyununun ana teması, GRIS karakterinin yaşadığı travma sonrası kendi iç dünyasında çıktığı yolculuk şeklinde tanımlanabilir. GRIS oyunun içerisinde bulunan her bir seviyede farklı bir yüz ile karşı karşıya geleceksiniz. Karşılaştığınız sorunlara çözümler ürettikçe dünyanızın çok daha renklendiğini göreceksiniz. Bu harika oyun kullanıcılara 34,99TL’ye satılmaktadır.

Oyunlar dışında haftanın en iyi uygulamaları listesine giren uygulamalara göz atmak isteseniz bu blogumuza göz atabilirsiniz.

Apple güncel oyun listesine göz atmak isterseniz burayı tıklayarak göz atabilirsiniz.

Open chat
Merhaba 👋
Size nasıl yardımcı olabilirm?